دومین فراخوان کنگره

(فراخوان برگزاری دومین کنگره بیماری شناسی گیاهی ایران (

اطلاعیه شماره 4

متخصصان، کارشناسان، دانشجویان و علاقمندان رشته بیماری شناسی گیاهی

در شرایطی که کرونای منحوس تمام فعالیت های علمی، اقتصادی و اجتماعی را مختل نموده، بر ماست که با اتخاذ روشهای جایگزین و حذر منطقی از خطرات کرونا در مسیری که در باورهایمان به آن رسیده بودیم گام برداریم.

همانطور که استحضار دارید دومین کنگره بیماری شناسی گیاهی ایران توسط انجمن بیماری شناسی گیاهی ایران با میزبانی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور در تاریخ 13 الی 14 بهمن ماه1400 برگزارخواهد شد. برگزاری این کنگره با توجه به شرایط آلودگی کرونایی و محدودیت های ایمنی در زمان برگزاری از مجازی تا نیمه حضوری و حتی انشاله حضوری قابل برگزاری  بوده و تمهیدات لازم توسط موسسه تحقیقات گیاه پزشکی مورد توجه و تعهد قرار گرفته است.

لذا ضمن دعوت از تمامی علاقمندان در سراسر کشور  و خارج از کشور "دومین فراخوان کنگره" ارسال  می گردد. لطفا در اطلاع رسانی به علاقمندان  و علاقمندانی  که عضو انجمن نیستند اقدام فرمایید. برای کسب اطلاعات تکمیلی به وبگاه کنگره ( ( http://2ippc.areeo.ac.ir   مراجعه فرمایید.

در خصوص شرایط ونحوه ثبت نام، تدوین و ارسال مقالات به شرح زیر اعلام می گردد.

نحوه ثبت نام:

ثبت نام در کنگره و ارسال مقاله صرفاً از طریق وبگاه کنگره ( ( http://2ippc.areeo.ac.ir

انجام می شود. راهنمای ثبت نام در سایت کنگره در دسترس می باشد.

شرایط و هزینه ثبت نام:

محققین، متخصصین و علاقمندان غیر عضو انجمن بیماری شناسی گیاهی و سایر انجمن های علمی مورد تایید وزارت

محققین، متخصصین و علاقمندان عضو انجمن بیماری شناسی گیاهی و سایر انجمن های علمی مورد تایید وزارت

دانشجوی غیرعضو انجمن بیماری شناسی گیاهی و سایر انجمن های علمی مورد تایید وزارت

دانشجوی عضو انجمن بیماری شناسی گیاهی و سایر انجمن های علمی مورد تایید وزارت

ثبت نام به هنگام تا تاریخ ۲۵/۰8/1400

000/500/2 ریال

000/000/2 ریال

000/000/1 ریال

000/600 ریال

ثبت نام با تاخیر از تاریخ از26 آبان لغایت  15 آذر1400

000/500/3 ریال

000/000/3 ریال

000/500/1 ریال

000/00/1 ریال

منظور از عضو انجمن، فردی است که فرم عضویت انجمن را تکمیل و حق عضویت سالیانه خود را حداقل تا پایان سال 1400 به یکی از حساب های انجمن بیماری شناسی گیاهی ایران واریز کرده باشد و با هدف مشارکت، هم اندیشی و استقبال از سایر متخصصان ، عضویت رسمی سایر انجمن های علمی  مورد تایید وزارت رسمی کشور(با ارائه مدرک عضویت) مورد پذیرش می باشد.

ü     با هدف ارج نهادن به نقش حضور مستمر ، فعال و پویای شرکت کنندگان در طول دوره برگزاری کنگره،  در مراسم اختتامیه از تعدادی از شرکت کنندگان  با اهدا جوایزی قدردانی خواهد شد.

ü     جهت عضویت در انجمن بیماری شناسی گیاهی  و تمدید عضویت به وبگاه انجمن بیماری شناسی گیاهی ایران به نشانی www.ips.ir   مراجعه فرمایید.

ü     افراد عضو انجمن که حق عضویت سال های قبل را پرداخت نکرده اند، می توانند پس از اقدام به پرداخت حق عضویت و ارسال مدارک مربوطه به دفتر انجمن، از مزایای ثبت نام به صورت عضو بهره مند شوند.

ü      لازم است دانشجویان محترم تصویر کارت دانشجویی معتبر خود را هنگام ثبت نام ارسال نمایند.

ü     لازم است شرکت کنندگان محترم تصویر فیش پرداخت هزینه را از طریق وبگاه کنگره ارسال نمایند. تصاویر دیجیتال تهیه شده از کارت دانشجویی، عضویت یکی از انجمن  های علمی و فیش پرداخت با استفاده از اسکنر، تلفن همراه یا دوربین که وضوح مناسبی داشته باشند، قابل قبول است. پرداخت هزینه فقط از طریق بانک صورت می پذیرد.

ü     گواهی شرکت در کنگره فقط به نام پرداخت کننده وجه ثبت نام به شرط حضور در کنگره صادر و تحویل داده خواهد شد. ضمنا  عزیزانی که حق ثبت نام پرداخت نموده و مقاله آنان مورد پذیرش هیات داوران قرار نگیرد در صورت انصراف از حضور در کنگره هزینه واریزی ثبت نام پس از  طی مراحل اداری مسترد خواهد شد.

ü      ثبت نام و شرکت در کنگره بدون ارائه مقاله نیز امکان پذیر است.

ü     نحوه نگارش و ارسال مقالات:   به وبگاه کنگره ( ( http://2ippc.areeo.ac.ir   مراجعه فرمایید.

ü     راهنمای تهیه پوستر همراه با فایل نمونه متعاقباً در وبگاه کنگره بارگذاری خواهند شد.

نحوه و زمان ارسال مقالات:

علاقمندان میتوانند تا تاریخ  15 آذر   1400 مقالات خود را از طریق وبگاه کنگره ( ( http://2ippc.areeo.ac.ir به دبیرخانه کنگره ارسال نمایند.

کارگاه آموزشی و نمایشگاه:

از افراد متقاضی برگزار کننده کارگاه آموزشی درخواست می شود عنوان کارگاه (با جزئیات آن) و رزومه خود را تا تاریخ 15 آذر1400 از طریق وبگاه کنگره ارسال نمایند تا بعد از بررسی و تصویب عنوان کارگاه در فراخوان بعدی و وبگاه کنگره  اعلام شود.

حمایت مالی از کنگره:

از سازمانها، موسسات، شرکتها و افراد مایل به حمایت مالی از کنگره تقاضا می شود آمادگی خود جهت حمایت از کنگره را به دبیرخانه کنگره اعلام نمایند.

این دومین گام این کنگره است و امید است با همراهی و همگامی شما بزرگواران  این گام بشایستگی برداشته شود و در سیر دوران، مسیر تکاملی و تکوینی خود را طی نماید.  این افتخاری برای حاضرین در کنگره است که همگام با هم ، مشارکت موثری را در برگزاری همایشی علمی ، تخصصی وکاربردی داشته باشیم آنهم در شرایطی که اکثر کنگره ها بخاطر خطر کرونا مورد بی مهری واقع شده است و ما از این همگامی در انجام رسالت علمی مان خورسندیم.

وعده ما همگامی در حضور فعال، پویا و شایسته در دو روز  برگزاری کنگره . انشاله

انجمن بیماری شناسی گیاهی و کمیته برگزاری دومین کنگره بیماری شناسی گیاهی8 /9/1400